Antena 3 CNN Timp liber Muzică Andreea Bănică şi Inna, nominalizate la două categorii pentru premiile Balkan Music 2011

Andreea Bănică şi Inna, nominalizate la două categorii pentru premiile Balkan Music 2011

Andreea Bănică şi Inna, nominalizate la două categorii pentru premiile Balkan Music 2011
Sursa foto: Foto: lady4ever.ro
30 Mar 2011   •   15:52

Balkan Music Awards a devenit unul dintre cele mai importante evenimente care, dupa cum îi spune şi numele, premiază cele mai bune melodii din zona balcanică. Aflat la cea de-a doua editie, Balkan Music Awards 2011 va avea loc pe 4 iunie la Sofia, în Bulgaria.

Andreea Bănică are două nominalizări anul acesta, melodia "Love In Brazil" are şanse să câştige titlul pentru "Cel mai bun videoclip din Balcani pentru 2010" şi "Cea mai bună melodie din Balcani venită din România pentru 2010".

Andreea are şanse foarte mari să câştige măcar unul dintre premii, bucurându-se de mulţi fani Bulgaria, în urma unui turneu de succes în ţara vecină.

Dj Sava este, de asemenea, un candidat la ridicarea premiului pentru "Cea mai bună melodie din Balcani venită din România pentru 2010" cu melodia "I Like (The Trumpet)".

 


La categoria "Cea mai bună melodie din Balcani venită din România pentru 2010" au mai fost nominalizaţi: Radio Killer cu melodia "Be Free", Residence Deejas feat. Frissco cu single-ul "Lovely Smile" şi Inna cu "Sun Is Up", care a mai fost nominalizată şi la categoria "Cea mai bună
artistă din Balcani".

 

 

 
Deşi cântă, în principal, în limba română, formaţia Direcţia 5 a fost nominalizată la categoria "Cel mai bun grup din Balcani pentru 2010". Alături de ei au mai fost aleşi şi Akcent, la aceeaşi categorie.

Fanii îşi pot vota favoriţii pe site-ul oficial al concursului, până pe data de 8 aprilie.

×
Subiecte în articol: Andreea Banica
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close