Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bărbatul care a vândut Furadanul Mădălinei Manole a fost adus în ţară şi arestat

Bărbatul care a vândut Furadanul Mădălinei Manole a fost adus în ţară şi arestat

Bărbatul care a vândut Furadanul Mădălinei Manole a fost adus în ţară şi arestat
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Noi 2010   •   16:42

Cristian Urziceanu, bărbatul care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole a fost prezentat, marţi, instanţei Tribunalului Bucureşti, după ce a fost adus în ţară de către autorităţi, informează Mediafax.

Instanţa de judecată a confirmat mandatul de arestare în lipsă pe numele acestuia, după care l-a trimis în arest.

Judecătorul care a decis reţinerea acestuia arăta în motivarea hotărârii că potrivit unei adrese a Inspectoratului de Poliţie Timiş, Urziceanu se afla în Spania.

Bărbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat în dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru că Urziceanu nu a fost de găsit, el sustrăgându-se astfel urmaririi penale.

Magistratul a mai menţionat că, în perioada martie – iulie, Cristian Urziceanu a vândut mai multor persoane Furadan, cunoscut şi sub numele de Carbofuran, substanţă din categoria pesticidelor clasificată drept foarte toxică şi a cărei comercializare este interzisă conform  legilor în vigoare.

Sorin Cristian Urziceanu ar fi comercializat substanţa pe o perioadă mai mare de cinci luni de zile.

Procurorii care se ocupă de caz au indicii solide pentru aceste acuzaţii. Printre ele se află declaraţia preşedintelui fan-clubului Mădălinei Manole, Roberta Slav, cea care s-a ocupat de achiziţionarea Furadanului, la rugămintea artistei şi declaraţiile unor martori de la o firmă de curierat prin care Urziceanu a trimis coletul cu soluţia.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 18 octombrie, arestarea preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Pe data de 12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul artistei şi au constatat că aceasta înghiţise Furadan.

Cel care a vândut Furadanul folosit de Mădălina Manole a fost adus în ţară şi arestat




×
Subiecte în articol: Mădălina Manole furadan sinucidere
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close