Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul tradiţional de Anul Nou, de la Sala Palatului, va fi difuzat la Antena 3 CNN

Concertul tradiţional de Anul Nou, de la Sala Palatului, va fi difuzat la Antena 3 CNN

După o pauză de 2 ani, Orchestra Simfonică Bucureşti va susţine, pe 30 decembrie, de la ora 19:00, cel mai frumos concert tradiţional de Anul Nou, fiind vorba despre o ediţie aniversară, care va fi difuzată la Antena 3 CNN.

Concertul tradiţional de Anul Nou, de la Sala Palatului, va fi difuzat la Antena 3 CNN
Sursa foto: Orchestra Simfonică Bucureşti | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2022   •   09:56

Anul acesta, Orchestra Simfonică Bucureşti le va oferi iubitorilor de muzică cel mai frumos cadou de sărbători, anume ediţia cu numărul 10 a concertului tradiţional de Anul Nou.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe data de 30 decembrie, de la ora 19:00, iar cei care nu vor fi prezenţi în sală, vor avea ocazia de a urmări spectacolul la Antena 3 CNN.

Mai mult, ediţia din acest an va aduce pe scenă un amestec de muzică clasică, pop şi rock, iar publicul se va putea bucura de prezenţa unor invitaţi speciali, care sunt cunoscuţi pe toate continentele.

"În această ediţie aniversară de 10 ani de concert tradiţional de Anul Nou, ne-am gândit să spargem tiparul concertului tradiţional. Aveam, în general, prima parte de clasic şi doar clasic, iar în cea de-a doua parte veneam cu un alt gen muzical.

Anul acesta vom colabora cu John Axelrod, un dirijor de talie mondială, care locuieşte în Elveţia, dar şi cu Florin Ristei, care este un artist desăvârşit", a declarat Cătălin Opriţoiu, director Orchestra Simfonică Bucureşti.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close