Antena 3 CNN Timp liber Muzică Gestul impresionant făcut de Avicii înainte să moară. Toți l-au lăudat pentru acest lucru

Gestul impresionant făcut de Avicii înainte să moară. Toți l-au lăudat pentru acest lucru

Gestul impresionant făcut de Avicii înainte să moară. Toți l-au lăudat pentru acest lucru
29 Apr 2018   •   13:01

Avicii (28 de ani), celebrul DJ care s-a stins din viață mult prea devreme, a dezvăluit, de-a lungul timpului, în mai multe interviuri, că pentru el nu câștigurile materiale sunt cele care contează, ci fericirea pe care o aduce oamenilor prin muzica pe care o produce. 

Artistul nu a păstrat doar pentru el beneficiile pe care i le aducea muzica sa, ci a decis să doneze o mare parte din bani celor care aveau nevoie. Astfel, Avicii a donat toți banii pe care i-a câștigat în urma turneului din SUA, din anul 2012, organizației americane Fooding America. Suma la care s-a ridicat donația a fost de aproximativ 85 de milioane de dolari, conform Express

Și nu s-a oprit aici. Artistul a mai donat un milion de euro organizației suedeze Radiohjälpen. După ce Avicii s-a stins din viață, secretarul general al organizației, Anna Hedenmo, a amintit de gestul deosebit al artistului. 

Avicii a fost găsit fără suflare vinerea trecută. Momentan nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, dar se vehiculează și ipoteza unei sinucideri. Cert este că artistul suferea de pancreatită acută și avea probleme de sănătate din cauza consumului excesiv de alcool. 

×
Subiecte în articol: avicii donatii milioane de euro
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close