Antena 3 CNN Timp liber Muzică Pentru prima dată în România, HELP! - Help! A Beatles Tribute va concerta la Hard Rock Cafe

Pentru prima dată în România, HELP! - Help! A Beatles Tribute va concerta la Hard Rock Cafe

Iubitori ai muzicii rock, dar nu numai, pe data de 9 februarie 2024, ne dăm întâlnire la Hard Rock Cafe pentru un show memorabil Tribute Beatles.

Pentru prima dată în România, HELP! - Help! A Beatles Tribute va concerta la Hard Rock Cafe
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2024   •   18:07

Numită după cunoscutul hit ”Help” al celor de la Beatles, trupa ce va concerta este una dintre cele mai premiate, muzicale și incitante trupe de tribute din lume care fac astăzi permanență pe muzica Beatles, cu aproape 500 de spectacole în 18 țări din Europa precum: Germania, Elveția, Austria, Rusia, Spania, Olanda, Italia, Slovacia, Polonia, Franța, Slovenia, Croația, Anglia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Grecia și Belgia.

Publicul nu se va bucura doar de acuratețea muzicală, dar și de un spectacol plin de energie și de asemenea de experiența punerii în scenă a costumelor și a instrumentelor originale!  

Ne dorim pentru cei ce participă la acest eveniment să aibă sentimentul că asistă de fapt la un concert autentic al trupei Beatles, așa că fie că ești un fan înrăit al trupei Beatles sau doar un simpatizant, nu ai cum rata un asemenea show!

Ne vedem pe 9 februarie 2024, la Hard Rock Cafe, pentru un concert Tribute Beatles de neuitat!

Categorii de bilete:

  • Categoria VIP (Loc la masă în fața scenei) - 120 Lei
  • Categoria 1  (Loc la masă în sală) - 90 Lei
  • Categoria 1 (Last Minute) - 90 Lei
  • Categoria 2 (În picioare) - 70 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe: www.iabilet.ro/, dar și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing si poate activa dinamic pricing.

×
Subiecte în articol: The Beatles
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close