Antena 3 CNN Timp liber Muzică Prim solistul al Filarmonicii "Moldova" a murit în urma unui accident de motocicletă

Prim solistul al Filarmonicii "Moldova" a murit în urma unui accident de motocicletă

Prim solistul al Filarmonicii "Moldova" a murit în urma unui accident de motocicletă
de N.B.    |    19 Aug 2011   •   15:31

Prim solistul Filarmonicii "Moldova" din Iaşi, Adrian Berescu a murit în zona Făgăraşului, într-un accident de motocicletă. Artistul s-a izbit de o combină agricolă care a ieşit pe carosabil, fără să se asigure. Era unul din cei mai apreciaţi violonişti din ţară şi în acelaşi timp unul dintre cei mai nonconformişti.

Adrian Berescu conducea o motocicletă de vitează în zona munţilor Făgăraş şi era recunoscut pentru prudenţa sa în trafic. Poliţiştii spun însă că accidentul s-a produs din vina şoferului care conducea utilajul agricol.

Conform poliţiştilor, şoferul combinei agricole nu a acordat prioritate când a ieşit de pe un drum lateral.

În urma impactului, Berescu s-a lovit foarte grav la cap şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Făgăraş. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa. A murit după un al treilea stop cardio-respirator.

Adrian Berescu avea două pasiuni în viaţă: muzica şi motocicletele. Ca violonist era considerat un „fenomen " şi fondase împreună cu trei colegi Cvartetul „Ad Libitum". Colegii de la Filarmonica de Stat "Moldova" din Iasi, spun că au pierdut o mare valoare. 

Berescu era membru fondator al unui club de motociclete din Iaşi. Preietenii s-au adunat deja la Casa de Cultură a Studenţilor, locul în care se întâlnesc motocicliştii ieşeni, şi au aprins lumânari în memoria celui căruia îi spuneau "Taz".

 

×
Subiecte în articol: violonist Iași Fagaras motocicleta
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close