Antena 3 CNN Timp liber Muzică Sting, mesaj emoționant de susținere pentru Ucraina. "Rareori am cântat această melodie. Nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă"

Sting, mesaj emoționant de susținere pentru Ucraina. "Rareori am cântat această melodie. Nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă"

Cântăreţul britanic Sting a făcut un apel la solidaritate şi la donaţii cu poporul ucrainean pe pagina sa de Instagram.

Sting, mesaj emoționant de susținere pentru Ucraina. "Rareori am cântat această melodie. Nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă"
Sursa foto: Instagram/Sting
de Mia Lungu    |    06 Mar 2022   •   12:59

Sting a interpretat melodia Russians, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece.

"Rareori am cântat această melodie în anii mulţi de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în contextul deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună", a spus Sting.

"Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea – Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, a mai scris acesta.

Postarea se încheie cu furnizarea detaliilor pentru a face donaţii către organizaţiile umanitare pentru Ucraina.

×
Subiecte în articol: Sting Ucraina sustinere cantaret
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close