Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ultimul mesaj trimis de Sinead O'Connor, înainte să moară: "De atunci trăiesc ca un strigoi. Eram un singur suflet în două jumătăţi"

Ultimul mesaj trimis de Sinead O'Connor, înainte să moară: "De atunci trăiesc ca un strigoi. Eram un singur suflet în două jumătăţi"

Ultimul mesaj transmis de cântăreaţa Sinead O'Connor pe platforma X (Twitter) a fost postat cu câteva zile înainte să moară şi acolo vorbea despre pierderea copilului său.

Ultimul mesaj trimis de Sinead O'Connor, înainte să moară: "De atunci trăiesc ca un strigoi. Eram un singur suflet în două jumătăţi"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2023   •   10:09

Moartea artistei vine la aproape un an și jumătate după ce fiul ei în vârstă de 17 ani, s-a sinucis

În mesajul postat pe 17 iulie, talentata cântăreaţă şi compozitoare irlandeză Sinead O'Connor vorbea despre pierderea fiului său Shane.  

"De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. 

Sinead O'Connor: "De atunci trăiesc ca un strigoi. Sunt pierdută fără el"

A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el", a fost mesajul transmis de cântăreaţa de Sinead O'Conner, potrivit BBC.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiul de 17 ani al cântăreței din Dublin, pe nume Shane, a murit anul trecut, la câteva zile după ce a fost dat dispărut.

Imediat după moartea lui, O'Connor a spus că "a decis să pună capăt luptei sale pământești" și a cerut ca "nimeni să nu-i urmeze exemplul".

Ulterior, ea a anulat toate spectacolele pentru restul anului 2022 din cauza "durerii sale continue" după moartea fiului ei.

Cântăreaţa de origine irlandeză Sinead O'Connor, cunoscută pentru hitul "Nothing Compares 2 U", a murit miercuri la vârsta de 56 de ani.

Sinead O'Connor și-a început cariera cântând pe străzile din Dublin. Însă hitul "Nothing Compares 2 U" a primit trei nominalizări la Grammy, iar revista Rolling Stone a numit-o pe cântăreaţă Artista Anului în 1991.

Recunoscută pentru nonconformismul său, Sinead O'Connor şi-a schimbat numele în Shuhada' Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam. În 1989, ea și-a declarat sprijinul pentru Armata Republicană Irlandeză, declarație pe care a retras-o un an mai târziu.

Ea a fost un critic înverşunat al Bisericii Catolice cu mult înainte ca acuzațiile de abuz sexual să fie raportate pe scară largă. 

În octombrie 1992, Sinead O'Connor a ţinut prima pagină a presei internationale după ce a rupt o fotografie a Papei Ioan Paul al II-lea în direct la emisiunea "Saturday Night Live" de la NBC.

×
Subiecte în articol: Sinead O'Connor mesaj
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close