Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un singur artist a reușit să ocupe simultan primele 10 poziții în clasamentul Billboard Hot 100, pentru prima dată în istoria muzicii

Un singur artist a reușit să ocupe simultan primele 10 poziții în clasamentul Billboard Hot 100, pentru prima dată în istoria muzicii

O cunoscută cântăreață, de numai 32 de ani, a intrat, luni, în istoria muzicii, devenind prima artistă care a ocupat simultan toate cele zece locuri din topul melodiilor din SUA.

de Mia Lungu    |    01 Noi 2022   •   10:16

Taylor Swift a intrat în istoria muzicii acaparând simultan toate cele 10 locuri din topul melodiilor Billboard Hot Songs 100. Piesa "Anti-Hero", lansată în urmă cu 10 zile, se clasează pe locul întâi.

Este pentru prima dată în 64 de ani când un singur artist reuşeşte să acapareze toate cele 10 locuri ale topului după lansarea unui album. Ultimul artist care s-a apropiat de acest titlu a fost Drake, în 2021, când a ocupat primele 9 poziţii în topuri.

Swift şi-a lansat mult-aşteptatul album "Midnights" pe 21 octombrie, debutând, de asemenea, pe primul loc în topul Billboard.

Cele 13 melodii ale albumului spun "povestea a 13 nopţi nedormite împrăştiate de-a lungul vieţii mele", a declarat Swift.

Împreună, ele formează "o imagine completă a intensităţii acestei ore mistificatoare şi nebuneşti".

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close