Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Cele mai scumpe camere de hotel din lume
de S.T.    |    27 Oct 2015   •   21:42
O noapte în celebrul Burj Al Arab din Dubai costă 17.500 $. Supranumit "singurul hotel de 7 stele din lume", clădirea are 202 apartamente, 9 restaurante, un club de fitness, unul pentru copii şi un enorm centru spa. Hotelul are 4 piscine - 2 interioare şi 2 exterioare - dar şi un helioport, pe acoperiş.

O noapte de cazare într-un alt loc din Dubai, Atlantis Resort, ajunge la 24.000 $. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 46 de hectare, are apartamente subacvatice şi 19 restaurante. De asemenea, are un enorm parc de distracţii, unde clienţii pot hrăni pisicile-de-mare sau pot înota cu delfinii.

O noapte de cazare în hotelul Four Seasons, din Manhattan costă 32.500 $. Hotelul are 52 de etaje şi 368 de camere şi apartamente. Clienţii au bucătari şi barmani permanent la dispoziţia lor. Câinii sunt acceptaţi în hotel, motiv pentru care există angajaţi plătiţi special ca să îi plimbe.

Locul cel mai scump din lume este, surprinzător, în Europa. În Marele Complex Lagonissi din Atena, o noapte de cazare ajunge la 47.500 $. Nu are doar camere de hotel, ci şi vile şi bungalow-uri. De asemenea, în complex există 8 restaurante şi 2 baruri. Dar mai presus de orice, conducerea hotelului susţine că poate îndeplini absolut orice dorinţă LEGALĂ a oaspeţilor.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: hotel camera de hotel Dubai
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close