Antena 3 CNN Timp liber Turism Cunoscut afacerist, mesaj pentru premier: "Daţi ordonanţă să nu se facă și în sud construcţii ca în Mamaia. Mafia imobiliară este condusă de procurori"

Cunoscut afacerist, mesaj pentru premier: "Daţi ordonanţă să nu se facă și în sud construcţii ca în Mamaia. Mafia imobiliară este condusă de procurori"

Cunoscutul om de afaceri Mohammad Murad i-a transmis un mesaj premierului Nicolae Ciucă, prin care îi solicită să intervină pentru a nu se construi în staţiunile din sudului litoralului ca în Mamaia.

Cunoscut afacerist, mesaj pentru premier: "Daţi ordonanţă să nu se facă și în sud construcţii ca în Mamaia. Mafia imobiliară este condusă de procurori"
Sursa foto: Facebook/ Mohammad Murad
de Mia Lungu    |    09 Aug 2022   •   20:14

Murad a postat astăzi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre situaţia din turismul de la malul mării, făcând referire la modul haotic în care s-a construit în ultimii ani în zona de nord, în special între stațiunea Mamaia și Năvodari.

"Domnule prim-ministru, vă rugăm din suflet, greşeala din Mamaia să nu se repete în sud. Vrem să interveniţi să daţi ordonanţă să nu se mai facă construcţii ca în Mamaia. O să stricaţi şi staţiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Venus. Fac apel. Faceţi ceva”, a afirmat omul de afaceri.

"Eu ştiu că mafia imobiliară este foarte puternică, condusă de procurori în Constanţa. Cei care conduc mafia imobiliară în Constanţa sunt procurorii. Cine a permis acest lucru procurorilor? Eu am fost sunat de patru ori de un procuror ca să-mi dau acordul pentru o construcţie lângă mine. Cum se permite aşa?

Îl întreb pe ministrul Justiţiei, domnul Cătălin Predoiu, cum permiteţi procurorilor să sune pe un om de afaceri ca să dea aviz contra interesului lui că altfel îţi face dosar. Aştept să îmi facă dosare, domnul procuror. Vă rog să-mi faceţi dosare că văd că numai aşa se lucrează în Constanţa.

Constanţa este total atipică. Cele mai multe dosare şi şantaje care se întâmplă în România sunt în Constanţa. Jumătate din ceea ce se întâmplă în România este doar în Constanţa. Cine conduce mafia din Constanţa? Toţi constănţenii ştiu cine conduce mafia”, a afirmat Mohammad Murad.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close