Antena 3 CNN Timp liber Turism Topul destinațiilor inedite de vacanță pe care le aleg românii în acest an | Trucuri și sfaturi pentru călătorii mai ieftine

Topul destinațiilor inedite de vacanță pe care le aleg românii în acest an | Trucuri și sfaturi pentru călătorii mai ieftine

Tot mai mulți români își aleg destinații inedite de vacanță anul acesta. Iată câteva trucuri și sfaturi, explicate de agentul de turism Cosmin Vasile, pentru călătorii mai ieftine!

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   09:50

Azerbaijan, Georgia, Iran, India, Mauritius sau Tunisia sunt pe lista iubitorilor de vacanțe. Începutul de an aduce și reduceri de până la de 40%. În topul căutărilor rămân Turcia, Grecia și Bulgaria.

”Destinațiile clasice sunt în continuare la modă, dar ne bucură faptul să vedem o cerere din ce în ce mai mare și pentru alte destinații, pentru destinații inedite, pe care le-am introdus în portofoliul ofertelor noastre începând cu anul trecut. Aici vorbim de Georgia și Azerbaijan, sunt două destinații relativ apropiate de România, dar totuși atât de puțin vizitate și sunt două destinații foarte, forte ineteresante, cu obiective, cu biserici, dar și cu cadru natural foarte spectaculos și foarte frumos.

De asemenea, Tunisia este o destinație pe care foarte mulți turiști au ales-o până acum pentru varianta de sejururi, însă noi venim cu oefrtele noastre pentru pachetele de circuite.

India este, să spunem, printre cele mai bine vândute destinații la noi pentru anul 2024, fiind o destinație a contrastelor”, a spus Cosmin Vasile, agent de turism.

Trucuri și sfaturi pentru călătorii mai ieftine

”Aceste vacanțe sunt foarte bine de achiziționat acum, în această perioadă, la începutul anului. O parte dintre turiști și-au făcut deja rezervările încă din lunile noiembrie și decembrie ale anului trecut, dar cele mai mari reduceri le avem în continuare valabile. Acestea sunt valabile până la finalul lunii ianuarie și este bine să profităm de aceste oferte de timp early booking, pentru că putem să beneficiem de reduceri de 20-30%, chiar până la 40% la anumite pachete”, a precizat Cosmin Vasile, agent de turism.

Cât costă o vacanță într-o destinație inedită

”Dacă ar fi să alegem o vacanță în Malta, pentru o săptămână, cu zbor inclus, cu cazare la hotel de patru stele și cu diferite activități și excursii acolo, undeva sub 1.000 de euro de persoană.

Dacă alegem India, bineînțeles că acolo prețurile cresc puțin, dar totuși este un zbor mai lung - un pachet care se apropie de 2.000 de euro de persoană, pachet în care avem mese incluse, foarte multe vizite, excursii și bilete la muzeele și obiectivele turistice de acolo”, a spus Cosmin Vasile, agent de turism.

Turcia, Grecia, Bulgaria - în topul căutărilor pentru români

”Destinațiile clasice cele mai apropiate de România, bineînțeles - Bulgaria, Grecia și Turcia sunt în topul căutărilor pentru turiștii români, dar aceste destinații sunt cele de vară, sezon care începe undeva în a doua parte a lunii mai și ține până la final de septembrie sau chiar luna octombrie. Sunt și aici oferte speciale de tip early booking. La pachetele de sejururi chiar ajungem la 50% reducere pentru anumite hoteluri. Ofertele sunt cele mai bune în această perioadă”, a mai precizat Cosmin Vasile, agent de turism.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close