Antena 3 CNN Travel Bulgaria, una dintre cele mai bune destinaţii de golf din lume. Unde se află cele trei terenuri impresionante

Bulgaria, una dintre cele mai bune destinaţii de golf din lume. Unde se află cele trei terenuri impresionante

Cele trei terenuri de golf de pe coasta Bulgariei au devenit rapid recunoscute drept unele dintre cele mai bune destinaţii de golf din lume.

Bulgaria, una dintre cele mai bune destinaţii de golf din lume. Unde se află cele trei terenuri impresionante
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2023   •   13:20

Bulgaria este destinaţia perfectă pentru cei care sunt în căutarea adrenalinei. Dacă sportul ocupă o parte importantă a vieţii tale şi dacă a rămâne mereu în mişcare este obiectivul tău, Bulgaria este o destinaţie excepţional de atractivă.

Există oportunități excelente pentru sport și activități în aer liber de-a lungul coastei bulgare a Mării Negre. În aproape fiecare stațiune, există cluburi care oferă lecţii și echipamente pentru scufundări, surfing, kitesurfing și alte sporturi în aer liber. 

Totodată, există jet-ski-uri de închiriat, precum și bărci pentru excursii individuale sau pescuit. Mai mult decât atât, Marea Neagră oferă condiții pentru scufundări și pescuit subacvatic.

În ultimii câțiva ani, Bulgaria a început să se impună ca o destinație de golf de primă clasă. Terenurile de golf moderne proiectate de jucători de renume mondial, cum ar fi Gary Player și Ian Woosnan, sunt deschise. 

În Sofia, Bansko, Sliven şi Pravets există cluburi care oferă cursuri de golf la standarde înalte. Terenurile de golf de pe coasta Bulgariei au devenit rapid recunoscute drept unele dintre cele mai bune destinaţii de golf din lume.

Pentru mai multe informaţii citeşte AICI.


 

×
Subiecte în articol: Bulgaria golf
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close