Antena 3 CNN Travel Cei care nu s-au hotărât unde să facă revelionul, încă se mai pot duce la plajă, în Hurghada

Cei care nu s-au hotărât unde să facă revelionul, încă se mai pot duce la plajă, în Hurghada

O vacanță de vis în Egipt, cu 7 nopți de cazare, în regim all inclusive, se poate cumpăra chiar acum, pentru Revelion, într-un hotel de patru sau cinci stele. Pachetele turistice ale agențiilor includ zboruri charter și transferuri la hotel.

Cei care nu s-au hotărât unde să facă revelionul, încă se mai pot duce la plajă, în Hurghada
Sursa foto: Paralela 45
de Diana Scarlat    |    15 Dec 2022   •   12:23

De revelion se poate face plajă în stațiunea Hurgada, din Egipt, unde o vacanță de șapte nopți, pentru două persoane, costă 1.682 de euro la un hotel de patru stele sau 1.846 de euro la unul de cinci stele, ambele în regim all inclusive. În luna februarie, prețurile scad cu circa 500 de euro pentru fiecare pachet turistic.

În Hurghada sunt hoteluri de patru și cinci stele în regim all inclusive, în care relaxarea și divertismentul pentru turiști sunt o prioritate pentru hotelieri, indiferent că e revelion sau oaspeții ajuns în altă perioadă a anului. De revelion sunt organizate spectacole și concerte cu artiști locali renumiți, petreceri tematice în care turiștii sunt implicați prin costumația oferită, la care deserturile și cocktailurile sunt în culorile temei”, explică reprezentanții agenției de turism Paralela 45. 

Una dintre principalele atracții, mai ales cu ocazia specială pe care o oferă intrarea în noul an, este posibilitatea de a merge la petrecerile organizate pe plajă. „De cele mai multe ori sunt petreceri organizate pe plajă, cu DJ. Petrecerile continuă și după revelion și turiștilor le sunt oferite seri speciale cu dansuri locale, mâncare tradițională ori program de club în interior și în aer liber”, mai spun reprezentanții agenției. 

Distracție și pentru copii

Nu doar pentru adulți sunt create aceste concepte, ci și pentru cei mici, astfel încât Hurgada atrage foarte multe familii care au copii. „O mare parte din divertismentul unei săptămâni este destinat copiilor, pe care animatorii îi implică în jocuri la piscinele speciale pentru ei, în cluburile de copii în care gătesc sau desenează. Sunt deja familii care s-au împrietenit și își programează vacanțele împreună, mai ales pentru a-și lăsa copiii să se joace și să se distreze împreună, în aceste programe speciale care au și o componentă educativă”, explică specialistul Paralela 45.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În orice perioadă a anului, activitățile se pot desfășura doar în interiorul hotelului, pentru că spațiile de cazare de aici oferă aproape toate posibilitățile de relaxare, plajă, SPA, piscine exterioare și interioare, hammam, saune, zone de masaj, dar și posibilități de shopping și de înfrumusețare. Excursiile opționale se pot face atât în zonele istorice ale Egiptului, cât și în deșert, la safari.   

Baza hotelieră s-a diversificat mult în ultimul timp, sunt mai multe hoteluri decât îîn 2019-2020, pentru că au fost finalizate foarte multe construcții noi, în ultimul an. Multe dintre aceste hoteluri concepute la standardele cele mai înalte s-au orientat de la început spre turismul de familie și au costruit aqua parcuri. Astfel de hoteluri sunt în lanțurile Jaz, Steigenberger sau Pick Albatros, iar pentru iubitorii de lux, Oberoi, Rixos Premium sau Baron Palace.

×
Subiecte în articol: Hurgada vacanta Egipt
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close