Antena 3 CNN Actualitate "A fost ucisă de sistem!". Ce a scris în biletul de adio fata luată forța din casa asistentei maternale

"A fost ucisă de sistem!". Ce a scris în biletul de adio fata luată forța din casa asistentei maternale

"A fost ucisă de sistem!". Ce a scris în biletul de adio fata luată forța din casa asistentei maternale
07 Dec 2015   •   14:10

Fata care şi-a luat viaţa pentru că a fost mutată cu forţa într-un centru de plasament a fost ucisă de sistem. Asta spune asistenta care a încercat să o salveze pe copila care şi-a pus capăt zilelor, de dorul asistentei maternale care a crescut-o.

Autorităţile au despărţit-o pe fată de femeia care a crescut-o de la 7 luni, lucru devastator pentru adolescenta de 13 ani.

Cristina si-a pus capat zilelor pentru ca sistemul nu a lasat-o sa aiba o familie. Fata o ruga disperata pe cea care a crescut-o de la 7 luni sa faca ceva, ca sa se poata intoarce acasa.

Fata a fost luata din familie, pentru ca o comisie ar fi spus ca mama adoptiva e bolnavă.

Cu toate ca femeia a dovedit in instanta ca nu era bolnavă, Cristina a fost mutata intr-un centru de plasament în urmă cu doi ani. Pentru ca nu a mai suportat dorul de mamă, fata a decis sa nu mai traiasca. Si-ar fi anuntat chiar si colegele de camera ce vrea sa faca.

Politia și Protectia Copilului au deschis fiecare cate o ancheta pentru a stabili cum s-a putut intampla o asemenea tragedie.



×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close