Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul SUA în România, prima reacție după schimbarea Guvernului

Ambasadorul SUA în România, prima reacție după schimbarea Guvernului

Ambasadorul SUA în România, prima reacție după schimbarea Guvernului
Sursa foto: Foto: Facebook / Hans Klemm
30 Ian 2018   •   14:20

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat marţi, la Zalău, că predictibilitatea şi stabilitatea sunt foarte importante pentru România şi că speră că, odată cu instalarea noului Guvern, se va intra într-o perioadă de stabilitate.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre schimbările de Guvern din ultimul an, Hans Klemm a spus că "nu este o situaţie ideală".

"Predictibilitatea, stabilitatea sunt foarte importante pentru România şi, de asemenea, pentru partenerii săi. Sper că acum vom intra într-o perioadă de stabilitate", a afirmat înaltul oficial american.

Ambasadorul SUA a precizat că nu şi-a format o părere despre noul guvern, deoarece nu-i cunoaşte pe prim-ministru şi pe membrii cabinetului şi nu s-a întâlnit, până în prezent, cu aceştia.

"Nu am avut încă şansa să mă întâlnesc cu prim-ministrul sau cu cineva din cabinet. Le doresc mult succes, care să aducă pace, stabilitate şi prosperitate tuturor românilor. (...) Să fiu sincer, trebuie să accept ce prim-ministrul a spus ieri, că intenţionează să implementeze programul de guvernare al coaliţiei. Nu ştiu încă foarte multe despre priorităţile dânsei. Aştept momentul potrivit, pentru viitor, să mă prezint prim-ministrului şi personal. Îi doresc numai bine", a conchis Klemm.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hans Klemm
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close