Antena 3 CNN Actualitate Încă o persoană a murit în urma tragediei din Colectiv. După Teodora Maftei, a murit şi fotograful Liviu Zaharescu

Încă o persoană a murit în urma tragediei din Colectiv. După Teodora Maftei, a murit şi fotograful Liviu Zaharescu

Încă o persoană a murit în urma tragediei din Colectiv. După Teodora Maftei, a murit şi fotograful Liviu Zaharescu
09 Noi 2015   •   18:45
UPDATE: Încă un rănit din Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni seară, la Spitalul de Arşi din Capitală, numărul celor decedaţi în urma acestui incident ajungând la 47.

Este vorba despre fotograful Liviu Zaharescu, din Braşov, care lucra pentru o publicaţie dedicată muzicii rock.

---------------------------------------------------------------------------------

Încă o persoană a murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Este vorba despre jurnalista Teodora Maftei. Jurnalista era internată într-un spital din Israel, unde a fost transferatã săptămâna trecută. Numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 46. 

A fost un weekend negru pentru victimele tragediei naţionale din clubul Colectiv. În doar două zile, 13 persoane rănite în incendiu au încetat din viaţă. 10 dintre ele în spitalele din Bucureşti şi alte 3 în timpul transferurilor la spitale din străinătate. 

Bilanţul a ajuns acum la 46 de morţi.

În cursul zilei de astăzi, familiile vor prelua de la IML trupurile a şapte dintre tinerii morţi în ultimele zile. Tot în cursul zilei, o echipă de medici din Franţa şi Germania va sosi în Capitală, pentru a evalua zecile de răniţi în stare gravă, internaţi în spitalele bucureştene. 

Şi ancheta judiciară în cazul incendiului continuă. Institutul de Medicină Legală va publica astăzi raportul toxicologic, iar la Poliţia Capitalei vor sosi mai mulţi martori supravieţuitori din club sau salvatori, pentru audieri în dosarul Colectiv. 

Citiţi şi: Impresionanta poveste a viaţă a Teodorei Maftei, jurnalista care a murit în urma tragediei din Colectiv

×
Subiecte în articol: Club Colectiv incendiu colectiv
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close