x close

Fii alături de noi!

Dana Varga, dezvăluiri șocante la Subiectiv: Mi s-a spus că ar fi prea mulți țigani în Guvern

de A.M.P   •   15 Ian 2016   •   20:54
Dana Varga, consilier de stat pe problemele romilor, a povestit la Subiectiv cum i s-a cerut demisia de către şeful cancelariei premierului, Dragoş Tudorache, pe motiv că ”ar fi prea mulți țigani în Guvern”.

Dana Varga a subliniat că oricum avea de gând să demisioneze pentru că, după plecarea lui Victor Ponta de la șefia Guvernului, simțea că ”nu mai era locul ei acolo”.

”Două luni după ce Victor Ponta a plecat eu am încercat să lucrez pe departamentul meu, dar nu prea am avut cu cine. Tot ce ceream mi se refuza. (...) A fost pentru prima dată în 11 ani, de când am venit alături de Călin Popescu Tăriceanu, când m-am simțit jignită pentru că sunt femeie romă”, a spus Dana Varga, la Antena 3.

Dana Varga a precizat că termenul folosit de cancelar a fost de ”țigani”, și nu de ”romi”, așa cum a crezut ea de cuviință că e mai potrivit să scrie în cererea de demisie.

Citește și: Dacian Cioloș, declarații după acuzațiile de discriminare de la Guvern


Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.
poza

Actualitate

Prima demisie din mandatul primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţie, interimatul fiind asigurat în prezent de...

25 Iun 2016  •  14:52

poza

Show

Sărbătoare în familia lui Becali. Cum a petrecut patronul Stelei la 58 de ani

Gigi Becali împlinește sâmbătă 58 de ani, ocazie cu care a ţinut să organizeze o conferinţă de presă, în care să să-şi mărturisească din nou dragostea pentru Dumnezeu şi pentru...

25 Iun 2016  •  14:00

sati