x close

Fii alături de noi!

Dana Varga, dezvăluiri șocante la Subiectiv: Mi s-a spus că ar fi prea mulți țigani în Guvern

de A.M.P   •   15 Ian 2016   •   20:54
Dana Varga, consilier de stat pe problemele romilor, a povestit la Subiectiv cum i s-a cerut demisia de către şeful cancelariei premierului, Dragoş Tudorache, pe motiv că ”ar fi prea mulți țigani în Guvern”.

Dana Varga a subliniat că oricum avea de gând să demisioneze pentru că, după plecarea lui Victor Ponta de la șefia Guvernului, simțea că ”nu mai era locul ei acolo”.

”Două luni după ce Victor Ponta a plecat eu am încercat să lucrez pe departamentul meu, dar nu prea am avut cu cine. Tot ce ceream mi se refuza. (...) A fost pentru prima dată în 11 ani, de când am venit alături de Călin Popescu Tăriceanu, când m-am simțit jignită pentru că sunt femeie romă”, a spus Dana Varga, la Antena 3.

Dana Varga a precizat că termenul folosit de cancelar a fost de ”țigani”, și nu de ”romi”, așa cum a crezut ea de cuviință că e mai potrivit să scrie în cererea de demisie.

Citește și: Dacian Cioloș, declarații după acuzațiile de discriminare de la Guvern


Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.
poza

Show

Cel mai în vogă artist a fost dat de gol: Se afișează cu femei, dar preferă bărbații

Se pare că relația parcă desprinsă din Paradis dintre Rihanna și rapper-ul Drake este doar de fațadă!  Cea care susține acest lucru este Aja Murai, un model care a primit o propunere cât...

01 Oct 2016  •  16:29

sati