Antena 3 CNN Actualitate Doi ani de la moartea lui Bogdan Gigină. Imagini emoționante de la mormântul polițistului

Doi ani de la moartea lui Bogdan Gigină. Imagini emoționante de la mormântul polițistului

Doi ani de la moartea lui Bogdan Gigină. Imagini emoționante de la mormântul polițistului
20 Oct 2017   •   15:16

Vineri s-au comemorat doi ani de când poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială lui Gabriel Oprea.

În toată această perioadă familia a aşteptat găsirea unui responsabil. Dosarul este în continuare la procurori. În acordurile unei fanfare, colegii tânărului polițist i-au adus  un omagiu și au depus coroane la mormântul său din Cimitirul Ghencea Militar.

La ceremonie a fost prezent doar tatăl lui Bogdan, alături de soția polițistului. Mama lui s-a simțit rău și nu a avut puterea să participe.

Agentul de poliţie Bogdan Gigină avea 28 de ani şi era angajatul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei de opt ani.

În seara de 20 octombrie a anului 2015, Bogdan a fost desemnat să deschidă, cu motocicleta, coloana oficială a vicepremierului şi ministru al Afacerilor Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea.

Pe o ploaie măruntă, vizibilitate redusă şi cu o viteză de 84 km/h, spun procurorii, în zona Bulevardului Ştirbei Vodă, agentul a pierdut controlul motorului şi a căzut într-o groapă ce fusese săpată pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor.

Medicii nu au mai reușit să-i salveze viața. De doi ani, ancheta bate pasul pe loc.

×
Subiecte în articol: Bogdan Gigină
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close