Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal deschis la Parchet în cazul medicului electrocutat

Dosar penal deschis la Parchet în cazul medicului electrocutat

Dosar penal deschis la Parchet în cazul medicului electrocutat
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    01 Aug 2016   •   11:54

Procurorii de la Parchetul sectorului 3 s-au autosesizat și deschid dosar penal în cazul medicului electrocutat în sala de operaţie, la Spitalul Colţea. Dosarul este deschis pentru nerespectarea normelor de securitate în muncă.

Totul a avut loc săptămâna trecută, iar doctorul Marian Stamate a ajuns apoi la terapie intensivă.

Marian Stamate susţine că incidentul a pus în pericol şi viaţa pacientului, iar ulterior conducerea spitalului ar fi încercat să muşamalizeze cazul.

Într-o intervenţie la Antena 3, medicul a afirmat, luni, că este hotărât să meargă până la capăt pentru aflarea adevărului. 

”Este adevărat că a încercat să se mușamalizeze cazul, nu e niciun fel de dubiu, mergând până la inducerea unui malpraxis. Am de gând și trebuie să obțin repararea și limpeziarea faptelor, precum și delictul de imagine asupra profesionalismului meu”, a spus medicul Marian Stamate, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Medicul de la Spitalul Colţea din Capitală, care s-a electrocutat joi, pentru a doua oară, în timpul unei intervenţii chirugicale, a spus de vineri că va da în judecată spitalul, în urma acestor incidente.

Doctorul a fost la un pas de moarte după ce s-a electrocutat în sala de operaţie, din cauza unui aparat defect. Este vorba despre un electrobisturiu, care era folosit în timpul unei intervenţii chirurgicale.

×
Subiecte în articol: electrocutare
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close