x close

Fii alături de noi!

Elena Udrea riscă un nou dosar penal

de S.T.   •   04 Feb 2016   •   09:08
Elena Udrea riscă un nou dosar penal 534
Foto: Agerpres
Elena Udrea riscă un nou dosar penal pentru promovarea brandului de ţară.

Corpul de control al premierului a descoperit mai multe ilegalități în acest caz în urma controlului de la Ministerul Dezvoltării.

Printre acestea, se numără atribuirea ilegală în 2011 a contractului către firma câştigătoare, stabilirea bugetului pentru acest proiect de către firma care a câştigat licitaţia sau plata a mii de euro pentru servicii nelivrate.

Milioanele de euro alocate pentru realizarea şi promovarea brandului turistic al României, pe vremea când Elena Udrea era ministru al turismului, nu au dat roadele aşteptate
.

Astfel, dacă numărul turiştilor străini înregistraţi în 2010, anul lansării brandului, era de 1,3 milioane, în 2011 acesta a ajuns la 1,5 milioane, iar în 2012 numărul turiştilor străini a ajuns la 1,6 milioane.

Cifrele nu s-au schimbat foarte mult nici în anii 2013-2014 când câte 1,7 milioane de turişti străini au ajuns în ţară, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

Cu alte cuvinte, toată promovarea făcută de Udrea pe milioane bune de euro pe plan extern a determinat o creştere a numărului de turişti străini înregistraţi în România cu doar circa 400.000 de persoane, în 5 ani. 

poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati