Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie externată din spital a murit în mașina cu care mergea spre casă, în Constanța, sub ochii norei sale

O femeie externată din spital a murit în mașina cu care mergea spre casă, în Constanța, sub ochii norei sale

Caz șocant la Constanța! O femeie a murit la scurt timp după ce a fost externată din spital. Femeia care a fost operată pe inimă, a plecat acasă cu nora atunci când i s-a permis. Pe drum, aceasta a făcut infarct în mașină.

de Cătălina Buzoianu    |    18 Apr 2023   •   15:04

Tragedie în județul Constanța. O femeie a murit la doar câteva ore după ce s-a externat din spitalul județean. Femeia fusese operată pe cord însă în această dimineață medicii au decis să o externeze.

A plecat cu nora ei cu mașina către casă, când la un moment în dreptul localității Castelul i s a făcut rău și a intrat în stop cardio respirator.

Nora a sunat imediat la 112. Întâmplător, prin zonă trecea șeful de post din comună, care urmase cursurile de prim ajutor și a început imediat menevrele de resuscitare a femeii.

Citește și: "Dumnezeu să-i ierte": Doi tineri români au murit pe loc în prima zi de Paște. Mașina în care se aflau s-a rupt pe jumătate, în Italia

Protocolul a fost apoi continuat de medicii de pe elicopterul SMURD trimis la față locului însă din păcate în cele din urmă, aceștia s-au văzut nevoiți să constate decesul.

Cazul a fost preluat de către polițiști care fac acum cercetări pentru moarte suspectă.

Până la acest moment, spitalul nu a oferit niciun punct de vedere în legătură cu această situație.

 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close