Antena 3 CNN Actualitate Locale Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni

Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni

Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Ian 2017   •   22:20

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat, luni, importanța unor proceduri simplificate pentru sesizări privind existența țurțurilor, în contextul în care în prezent este necesar ca proprietarul clădirii vizate să sune la 112.

"Înțeleg că acum, procedura — pentru ca ISU să intervină — este să sune la 112. Dar noi, dacă vedem, cu ochii noștri și spunem, trebuie să sunăm la 112? (...) Proprietarul poate nu e în țară sau nu e în localitate. Nu poate altcineva să sesizeze? Sau dacă Poliția locală face o monitorizare în teren și observă, nu poate să transmită mai departe? Trebuie să așteptăm fix de la proprietarul clădirii telefon la 112? Repet, sunt foarte multe clădiri ai căror proprietari nu sunt în localitate", a declarat ea, în cadrul comandamentului de iarnă.

Firea a adăugat că bucureștenii au semnalat cazul unei clădiri pe str. Doamna Ghica nr. 6, unde un cetățean a fost lovit de țurțuri, la acest sfârșit de săptămână.

"Sunt țurțuri foarte mari. Trec pe acolo elevi de la Școala Gimnazială nr. 30, Grigore Ghica Voievod. Țurțurii sunt tot acolo, pentru că li s-a spus că trebuie să sune proprietarul — care nu e în zonă — la 112. Dacă nu sună proprietarul, nu se intervine. Dar sunăm noi, atunci. Putem, adică, să scurtăm aceste proceduri, pentru a salva viața oamenilor", a completat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea sesizari
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close