Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițistul brașovean care a ajuns vedetă pe internet. Râzi cu lacrimi

Polițistul brașovean care a ajuns vedetă pe internet. Râzi cu lacrimi

Polițistul brașovean care a ajuns vedetă pe internet. Râzi cu lacrimi
19 Aug 2015   •   17:29

Marian Godina susține că este polițist în Brașov, iar talentul său de povestitor, întâmplările amuzante și umorul l-au făcut vedetă pe Facebook, scrie mytex.ro.

Polițistul este urmărit de aproximativ 10.000 de persoane care, se pare, că apreciază toate întâmplările amuzante din timpul serviciului său, pe care acesta le expune pe pagina personală.

Ultima povestire a sa, care a făcut furori, are ca personaj principal un șofer care a condus băut, dar care și-a păstrat simțul umorului:

„Era vreo două ceasul, a patra noapte de schimbul trei dar nu eram obosit. O aveam ca parteneră pe Monica, o fată frumoasă de 20 de ani, o polițistă tânără și foarte isteață, proaspăt ieșită de pe băncile școlii. Deci, nici plictisit nu eram.

Conduceam Loganul pe străzile Brașovului, când o voce din stație ne-a direcționat în Noua, lângă Grădina Zoologică. Accident rutier. Am plecat în viteză spre locul indicat și în timp scurt am ajuns acolo. Un stâlp din beton culcat la pământ, fire de electricitate pe jos, un Matiz făcut acordeon și încă fumegând în mijlocul drumului, un echipaj SMURD, iar lângă Matiz, rezemat de un gard, un bărbat cu ochelari. Cam asta era sceneta. În SMURD se acordau îngrijiri unei persoane așa că m-am dus spre cel rezemat de gard. Mi-am dat ușor seama că nu se sprijinea din cauza oboselii, nici că ar fi fost rănit. Era os."

Continuarea, pe mytex.ro.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close