Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără a murit într-un spital din Argeş, după ce a fost diagnosticată cu varicelă

O tânără a murit într-un spital din Argeş, după ce a fost diagnosticată cu varicelă

O tânără a murit într-un spital din Argeş, după ce a fost diagnosticată cu varicelă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Ian 2016   •   12:25

O tânără de 32 de ani a murit la spitalul Judeţean din Argeş, după ce medicii au diagnosticat-o cu varicelă. Starea tinerei s-a agravat repede, pe fondul unor complicaţii, timp care în care medicii au încercat să o trimită la spitale din Capitală. 

 
"Medicii şi-au dat seama că tânăra are mai multe complicaţii. Când ajuns pe mâna lor, femeia avea mai multe probleme, era în stare gravă şi medicii au încercat să o transfere la mai multe spitale din Capitală. A durat câteva ore toată procedura, femeia nu a fost primită la niciunul dintre spitalele din Capitală, din diverse motive, timp în care femeia a murit", a explicat corespondentul Antena 3, Mariana Zaharia. 

„Duminică ea s-a simţit mai rău şi am mers la Boli Infecţioase. A văzut-o o doctoriţă, care a zis că sînt simptome  normale ale varicelei, şi i-a dat un tratament pentru acasă. Luni seară, Mihaela se simţea tot rău şi am dus-o din nou la spital, în aceeaşi secţie, unde au internat-o. Avea febră 38 cu 5 şi dureri abdominale, vărsături. Marţi dimineaţa a fost consultată, am vorbit cu ea la telefon şi mi-a zis să-i cumpăr sulfat de bariu, că n-au în spital, şi că trebuie să-i facă o investigaţie miercuri dimineaţa. Mi-a zis că e la perfuzie cu glucoză şi că i-au dat algocalmin. Cînd am ajuns la spital să o văd, doctoriţa Rusnac mi-a zis că soţia e cam răsfăţată, de se vaită atîta, şi apoi mi-a zis că o fi gravidă. Au mai pus-o la perfuzie şi, cînd am mai vorbit cu ea la telefon, mi-a zis să nu mai vin la Contagioase, că o duc la Urgenţe, să-i facă EKG şi ecografie. La Judeţean a luat-o cardiologul în primire, a pus-o la tomograf şi mi s-a spus de către doctoriţa de la Urgenţe că e foarte grav, că are inima praf şi că varicela i-a afectat-o. Au dat telefoane la Fundeni şi n-au vrut s-o primească din cauză că avea varicelă. La Matei Balş n-aveau cardiolog şi, pînă la urmă, cînd i-au convins s-o primeas­că, nu s-a mai putut transporta. Le-am zis medicilor că dăm semnătură şi o luăm s-o ducem cu maşina şi ni s-a spus că nu se poate, fiindcă e grav. Inima nu-i mai funcţiona cum trebuie şi i s-a umflat ficatul. Pînă la varicelă nu suferea de nimic. Nu ştiu ce voi face cu fetiţa, cum îi voi spune... Am dus-o la grădiniţă acum. Mă întreabă: Unde e mami? I-am zis că e la serviciu!", a explicat soţul tinerei, pentru curier.ro.
 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close