Antena 3 CNN Actualitate Loteria vizelor pentru SUA începe în 3 octombrie. Ce trebuie să faci

Loteria vizelor pentru SUA începe în 3 octombrie. Ce trebuie să faci

Loteria vizelor pentru SUA începe în 3 octombrie. Ce trebuie să faci
27 Sep 2018   •   14:33

LOTERIA VIZELOR SUA. Cei care vor să aplice pentru programul Loteria Vizelor au la dispoziție perioada 3 octombrie - 6 noiembrie 2018.

Câştigătorii vor fi apoi anunţaţi începând cu 7 mai 2019, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA.

LOTERIA VIZELOR SUA. "Departamentul de Stat administrează anual programul de imigrare "Diversity Visa" mandatat de Congresul S.U.A. Secţiunea 203(c) a Legii de Imigrare şi Naţionalitate (INA) stabileşte o clasă de imigranţi cunoscută ca "diversity immigrants" din ţările cu rate mici de imigrare în Statele Unite de-a lungul istoriei. Pentru anul fiscal 2020, vor fi disponibile 50.000 de vize DV ("diversity visas"). Nu se percepe nicio taxă de înregistrare în programul DV. Instrucţiunile complete se pot găsi pe pagina de internet a Departamentului de Stat", se arată în comunicat.

LOTERIA VIZELOR SUA. Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe miercuri 3 octombrie 2018 la 19:00 (ora României) şi va rămâne disponibilă până marţi 6 noiembrie 2018 la 19:00 (ora României).

LOTERIA VIZELOR SUA. "Participanţii trebuie să transmită o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni. Participanţii care vor folosi fotografii transmise în programul anterior (DV-2019) vor fi descalificaţi automat.

LOTERIA VIZELOR SUA. Nu se acceptă fotografiile în care persoanele fotografiate poartă ochelari. Nu există nicio taxă pentru transmiterea unei înregistrări electronice", mai menţionează Ambasada SUA la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: loteria vizelor
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close