Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină dezvăluie adevăratul motiv pentru care biciclista din Suceava a fost amendată cu 1.740 de lei

Marian Godină dezvăluie adevăratul motiv pentru care biciclista din Suceava a fost amendată cu 1.740 de lei

Marian Godină dezvăluie adevăratul motiv pentru care biciclista din Suceava a fost amendată cu 1.740 de lei
Sursa foto: foto: Facebook
29 Mai 2017   •   10:17

Poliţistul Marian Godină i-a luat apărarea colegului său din Suceava, care a amendat cu 1.740 de lei o biciclistă ce nu avea buletinul la ea şi avea defecţiuni la instalaţia de iluminat a bicicletei. Godină susţine că femeia ar fi scăpat doar cu un avertisment şi nu cu o amendă atât de mare, dacă ar fi vorbit frumos cu agentul de la rutieră.

„Ca jurnalist, dacă vrei să scrii un articol reuşit despre Poliţia Română, scrii ceva de rău, denigrator. Nu te poţi aştepta ca oamenii să simpatizeze o instituţie care îi sancţionează atunci când greşesc, astfel că succesul articolului este garantat, mai ales dacă alegi ingredientele cu atenţie. Aşa că găseşti o tanti sărăcuţă, care, neavând posibilităţi materiale de a merge cu maşina, se deplasează, sărmana, cu bicicleta. Aaa, şi nici măcar aia nu e a ei, e împrumutată. Şi nu, nu mergea la discotecă, ci mergea la farmacie pentru că fusese anunţată că abia îi sosiseră medicamentele necesare. V-aţi sensibilizat deja? Buuun.

Şi cum mergea aşa tanti asta, pedalând pe drumeag transpirată, în scenă intră miliţianul cel rău, bătut în cap, care trebuie să îşi facă norma de amenzi. Şi cum nu-s destui care încalcă legea, bau-bau ăsta se leagă tocmai de biata femeie care întârzia la medicamente. Mă mir că nu au scris că pedala după insulină şi că mai avea câteva minute până la şoc, ar fi sunat şi mai dramatic'', a scris Marian Godină.

Postarea integrală, pe Facebook/Marian Godină:

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close