Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, grav semnal de alarmă: ''Pare că niciodată nu învățăm nimic din nimic!''

Mihai Gâdea, grav semnal de alarmă: ''Pare că niciodată nu învățăm nimic din nimic!''

Mihai Gâdea, grav semnal de alarmă:  ''Pare că niciodată nu învățăm nimic din nimic!''
02 Mai 2016   •   22:02

Mihai Gâdea trage un grav semnal de alarmă în privința numărului mare de accidente rutiere produse în România, mai ales în preajma sărbătorilor, de șoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice.

 

În ediția de luni a emisiunii ''Sinteza Zilei'', Mihai Gâdea a prezentat câteva dintre cazurile care au scandalizat opinia publică.

''A trebuit să selectez din numărul de cazuri pe care noi cei de la știri l-am comsemnat, pentru că dacă nu aș fi selectat toată emisiunea ar fi fost despre tragediile întâmplate de Paște cu cei care sunt omorâți de alții care se urcă băuți la volan'', a precizat Mihai Gâdea la începutul emisiunii.

Iată în continuare tragediile prezentate la ''Sinteza Zilei'':

Ucisă de un interlop vitezoman și băut

O tânără de 20 de ani și-a pierdut viața, în noaptea de Înviere, fiind victima unui accident rutier care s-a produs sâmbătă seară pe raza orașului Darabani din județul Botoșani și în care au fost implicate trei autoturisme și o căruță. Polițiștii au aflat că cei doi șoferi organizaseră o întrecere a cărei miză era 1000 de euro.

A băut până când a încurcat culorile semaforului

Un șofer băut din Suceava a provocat un accident, după ce a încurcat culorile semaforului. Avea o alcoolemie de 0,24l/g.

Copil strivit de mașina vecinului

Un copil de 13 ani a murit strivit de mașina vecinului său băut în timp ce se întorceau de la pescuit. Arnold a fost aruncat din remorca mașinii când șoferul, aflat sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului.

S-a spânzurat de frica fratelui

Gest extrem comis de un tânăr din judeţul Brăila. După ce a scăpat cu viaţă dintr-un accident rutier pe care l-a produs, în drum spre iubita lui dintr-un sat vecin, bărbatul de 22 de ani s-a sinucis.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close