Antena 3 CNN Actualitate Moștenirea pe care Prințul Charles vrea să o lase României

Moștenirea pe care Prințul Charles vrea să o lase României

Moștenirea pe care Prințul Charles vrea să o lase României
Sursa foto: foto: Agerpres
08 Iul 2017   •   17:09

Fundația Prințul de Wales lansează un nou program de sprijinire a fermierilor români specializați în produse tradiționale. Fundația îl are ca patron pe Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic și un mare iubitor al meleagurilor românești, în special Transilvania, transmite RFI.ro.

Directoarea Fundației Prințul de Wales, Aura Woodward a declarat că este un proiect ce urmărește să sprijine fermierii români, în funcție de produsele alimentare ale acestora din diferite regiuni – Delta Denării, Bucovina, Transilvania, Maramureș și Banat.

"Ne vom întâlni cu circa 200 – 300 de producători de brânză, carne, dulcețuri, vom încerca să vedem diferite feluri de miere, uleiuri, încercăm să vedem la ce calitate și cantitate se fac aceste produse, cum sunt ele vândute, cu ce bani rămân fermierii în buzunar. Ulterior vom gândi alte programe, cum să ajutăm  fermierii români să-și dezvolte afacerile și – crucial – cum să introducem aceste produse în meniul afacerilor din aceste zone. Acest pachet poate să creeze locuri de muncă și să întărească economia României", a explicat Aura Woodward.

 

×
Subiecte în articol: printul Charles
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close