Antena 3 CNN Actualitate Ediție specială: Procurorul general, executat pentru că l-a anchetat pe Băsescu?

Ediție specială: Procurorul general, executat pentru că l-a anchetat pe Băsescu?

Radu Tudor a spus miercuri, la o Ediție specială, de la Antena 3, că sunt voci care susțin că Procurorul general Tiberiu Nițu a fost ”executat”, pentru că începuse să-l ancheteze pe Traian Băsescu.

Ediție specială: Procurorul general, executat pentru că l-a anchetat pe Băsescu?
03 Feb 2016   •   21:48

Potrivit unui răspuns al Parchetului General, la solicitarea Antenei 3, în acest moment, sunt pe rol 7 dosare pe numele fostului președinte, Traian Băsescu fiind acuzat de mai multe infracțiuni, printre care abuz în serviciu, fals în declarații, spălare de bani, amenințare și șantaj.

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, și-a dat demisia marți, după ce numele lui a fost implicat, săptămâna trecută, în scandalul coloanelor oficial

Oana Stancu este de părere că demisia procurorului general Tiberiu Nițuvine după ce Tiberiu Nițu devenise periculos, având în vedere dosarele pe care le are. Mai mult, susține jurnalista existau informații privind redeschiderea dosarului ALRO.

”Tiberiu Nițu devenise prea periculos” prin dosarele pe care le avea, a spus Oana Stancu, miercuri, la Antena 3.

Mai mult, ”existau informații privind redeschiderea dosarului ALRO” în care este implicat Traian Băsescu, a mai dezvăluit jurnalista Antenei 3.

×
Subiecte în articol: Tiberiu Niţu Editie Speciala
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close