Antena 3 CNN Actualitate Oraşul din România unde s-a înregistrat, în această dimineaţă, o temperatură de 0 grade Celsius! Oamenii au pornit centralele proprii

Oraşul din România unde s-a înregistrat, în această dimineaţă, o temperatură de 0 grade Celsius! Oamenii au pornit centralele proprii

Oraşul din România unde s-a înregistrat, în această dimineaţă, o temperatură de 0 grade Celsius! Oamenii au pornit centralele proprii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    24 Aug 2017   •   10:42

Mercurul termometrelor a coborât joi dimineaţa, la Miercurea Ciuc, până la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură din ţară, în zonele locuite.

Ilie Mojic de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu a declarat, pentru Agerpres, că la Miercurea Ciuc s-a înregistrat valoarea de minus 0,3 grade Celsius, ceea ce reprezintă recordul acestei zile pentru municipiul harghitean. De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, a fost cea mai scăzută temperatură din ţară în zonele locuite, înregistrată în noaptea de miercuri spre joi.

Şi în alte localităţi harghitene temperaturile au scăzut semnificativ. La Joseni, mercurul termometrelor a arătat 0,6 grade Celsius şi a căzut brumă, la Topliţa au fost 2,1 grade Celsius, în vreme ce la Odorheiu Secuiesc s-au consemnat 5,6 grade Celsius.

„Iniţial am avut o masă rece în zonă şi peste masa rece a venit radiaţia nocturnă, cerul fiind senin şi de aceea a scăzut temperatura atât de mult. Nu este ceva obişnuit. Vremea se va încălzi de la o zi la alta, dar la noapte încă ar mai putea să fie temperaturi scăzute”, a precizat Ilie Mojic.

Şi în apartamentele din Miercurea Ciuc temperaturile au scăzut destul de mult, unii locatari pornind deja centralele proprii, chiar dacă este abia luna august.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close