Antena 3 CNN Actualitate Produs în țara ta. Un mic întreprinzător ieşean a devenit cel mai important producător de produse lactate din judeţ

Produs în țara ta. Un mic întreprinzător ieşean a devenit cel mai important producător de produse lactate din judeţ

Produs în țara ta. Un mic întreprinzător ieşean a devenit cel mai important producător de produse lactate din judeţ
de S.T.    |    14 Dec 2015   •   08:52

Un mic întreprinzător ieşean a reuşit, după multe sacrificii şi muncă, să devină cel mai important producător de produse lactate din judeţ.

Gheorghe Munteanu a început afacerea acum 15 ani, iar acum produce cele mai bune brânzeturi şi produse din lapte românesc, respectând reţele tradiţionale.

Cu trei magazine de desfacere şi cu o piaţă în continuă căutare a produselor autohtone, ieşeanul speră ca românii să consume din ce în ce mai multe sortimente produse în ţara noastră.

Iniţiativa de a încuraja producătorii români şi produsele româneşti este o idee pe care ieşeanul o susţine şi o promovează de ani de zile.

Campania Produs în ţara ta demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.


×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA lactate Antena 3
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close