x close

Fii alături de noi!

Cine sunt românii care plătesc cele mai mari taxe în 2016

de G.S.   •   10 Ian 2016   •   11:26
Taxele şi impozitele locale pentru 2016 îi bagă în încurcătură pe români. Mai peste tot, noile taxe sunt cu 25 la sută mai mari, iar impozitarea se face diferenţiat, în funcţie de scopul locuinţei - reşedinţă sau firmă. 
 
În plus, din acest an, românii plătesc impozit şi pe terenul de sub construcţie, iar dacă stau la un etaj mai mare decât patru, suma creşte. 
 
În faţa ghişeelor de la administraţiile financiare, românii află că impozitul pentru locuinţe este mai mare.  
 
Românii plătesc în 2016 impozit şi pentru terenul de sub case. Şi modul de calcul al impozitelor pentru imobile este diferit.  
 
La costurile mai mari contribuie şi creşterea valorii impozabile.
 
Sumele de plată diferă şi în funcţie de localitate, pentru că fiecare consiliu local poate stabili un procent de impozit diferit. 
 
În medie, la nivelul întregii ţări, impozitul este mai mare cu 25 la sută pentru apartamente şi cu 7 la sută pentru case.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati