Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Mitică Dragomir, declarații explozive despre procurorul Emilian Eva

Sinteza zilei: Mitică Dragomir, declarații explozive despre procurorul Emilian Eva

Sinteza zilei: Mitică Dragomir, declarații explozive despre procurorul Emilian Eva
Sursa foto: foto: Agerpres
28 Iun 2016   •   21:48

Mihai Gâdea a difuzat, la Sinteza Zilei, declarația scandaloasă făcută de Mitică Dragomir în legătură cu procurorul Emilian Eva.

Fostul preşedinte al Ligi Profesioniste de Fotbal a declarat la România TV că procurorul Emilian Eva i-ar fi recunoscut, la ureche, că a avut comandă să facă cel puțin două dosare: al lui și al lui Voiculescu.

Tribunalul Bucureşti a decis joi condamnarea lui Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, hotărârea nefiind definitivă.

Potrivit deciziei, Dumitru Dragomir este obligat să plătească în solidar cu alte două părţi din dosar, despăgubiri de 1.300.320 de lei iar împreuna cu aceleaşi două părţi dar şi cu LPF 12.102.648 de lei.

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a fost trimis în judecată, alături de peste 40 de persoane, pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane de euro, Dragomir fiind acuzat şi de nereguli în legătură cu vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Miticã Dragomir
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close