Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de susţinere pentru Bashar al-Assad într-un interviu acordat "60 Minutes"

Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de susţinere pentru Bashar al-Assad într-un interviu acordat "60 Minutes"

Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de susţinere pentru Bashar al-Assad într-un interviu acordat "60 Minutes"
06 Oct 2015   •   23:33

Mihai Gâdea a prezentat, marţi seară, la "Sinteza Zilei", un fragment din interviul acordat de Vladimir Putin emisiunii "60 Minutes", de la CBS, în care vorbeşte deschis despre susţinerea Guvernului sirian.

În interviul acordat, Vladimir Putin a apreciat că armata guvernamentală siriană este singura legitimă în Siria şi că susţinerea militară americană a unor "structuri ilegale" contravine legislaţiei internaţionale şi Cartei ONU.

"Rusia nu va participa la niciun fel de operaţiuni de trupe pe teritoriul Siriei sau vreunui alt stat. Sau, cel puţin, nu plănuim aşa ceva în acest moment. Însă luăm în considerare să ne intensificăm activitatea atât cu preşedintele Bashar al-Assad, cât şi cu parteneri din alte ţări", a declarat Putin într-un interviu difuzat în emisiunea "60 Minutes". 



×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Sinteza Zilei Siria
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close