Antena 3 CNN Actualitate Social Decizie finală: Fetița lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, rămâne cu mama sa

Decizie finală: Fetița lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, rămâne cu mama sa

Decizie finală: Fetița lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, rămâne cu mama sa
de M.Z.    |    12 Noi 2017   •   11:05

După un an și jumătate de calvar, judecătorii au dat sentința în cazul fetiței lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. 

Copilul va rămâne cu mama lui, Laura Georgescu, după ce, câțiva ani, fetița a trăit cu tatăl ei și concubina acestuia, Uliana Ochinciuc.

Decizia instanței este definitivă.

”Încă nu s-a terminat coșmarul pentru noi, pentru că avem o informație de pe site, aștept documentul”, a spus Laura Georgescu, duminică, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

În plus, fosta soție a lui Condrea vine cu acuzații dure și spune că ar fi fost șantajată cu răpirea copilului.

Dosarul Hexi Pharma a ajuns în instanță, iar firma lui Dan Condrea este acuzată de 340 de infracțiuni de înșelăciune, de uz de fals și de participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close