Antena 3 CNN Actualitate Social Secvenţial. Război pe planetă. România se predă

Secvenţial. Război pe planetă. România se predă

Secvenţial. Război pe planetă. România se predă
11 Oct 2015   •   17:48

Adrian Ursu a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii Secvenţial, mai multe scene cu evenimentele marcante din ultimele zile, printre care se numără şi atentatul de sâmbătă din Turcia, în care au murit cel puţin 95 de persoane, dar şi propaganda rusă în Ucraina

 
În tot acest context, România este asigurată constant că este ferită de pericole şi că partenerii noştri internaţionali veghează constant. 
 
Adrian Ursu a discutat cu invitaţii săi despre alte tipuri de resurse ale României şi cum dispar ele. 
 
Profesorul Mircea Coşa a explicat că i s-a atras atenţia că are tendinţe naţionaliste în scrierile sale. 
 
"Şi aşa şi este. Am scris şi scriu în continuare despre acest pericol, de a fi cedat aproape fără niciun fel de garanţie, resursele. Resursele sunt cel mai important element de garantare a viitorului unei ţări. De la oameni, mergând până la sare, petrol şi gaze. Toate sunt date sau în curs de a fi date. Studiind în continuare, văd că lucrurile s-au înlănţuit într-o logică profundă. Economia a suferit o defrişare, pentru a deveni un loc de valorificare a capitalului."
 
Urmăriţi în continuare o dezbatere importantă, găzduită de Adrian Ursu, alături de profesorul Mircea Coşa, economistul Radu Soviani şi avocatul Gheorghe Piperea: 
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close