Antena 3 CNN Actualitate Social Soţia poliţistului spulberat de turc: Este în comă indusă. Nu avem bani pentru operaţie în Israel

Soţia poliţistului spulberat de turc: Este în comă indusă. Nu avem bani pentru operaţie în Israel

Soţia poliţistului spulberat de turc: Este în comă indusă. Nu avem bani pentru operaţie în Israel
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Aug 2015   •   17:21

Poliţistul de la Rutieră spulberat de un turc cu maşina se află în continuare în comă indusă, iar medicii fac tot ce este posibil pentru recuperarea lui, a spus soţia omului legii, marţi, la Spitalul Floreasca.

 
Bărbatul este în continuare în stare critică, iar în cazul în care starea lui de sănătate se va ameliora, este posibilă o operaţie în Israel, a mai spus soţia acestuia, adăugând că nu are bani pentru această intervenţie. O astfel de operaţie ar costa în jur de 200.000 de euro.
 
Poliţistul de 44 de ani este de trei săptămâni în comă, după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de un turc beat, supranumit sultanul veiozelor.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale poliţistului.
 
Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care suferise leziuni la faţă, în momentul deschiderii airbagului, a fost şi el internat o zi la Floreasca. Odată emis însă mandatul de arestare pe numele lui, poliţiştii au mers la spital şi l-au ridicat cu cătuşe la mâini. 
 
Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l. Agentul de poliţie a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. 
 
Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera. Lovise un scuar şi apoi, din cauza vitezei, fusese proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool. 

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close