Antena 3 CNN Actualitate România, lovită de tornade și vijelii cumplite. Raed Arafat: „Impactul a fost unul extrem, nemaivăzut în România.” Imagini incredibile!

România, lovită de tornade și vijelii cumplite. Raed Arafat: „Impactul a fost unul extrem, nemaivăzut în România.” Imagini incredibile!

România, lovită de tornade și vijelii cumplite. Raed Arafat: „Impactul a fost unul extrem, nemaivăzut în România.” Imagini incredibile!
de S.T.    |    20 Iun 2016   •   23:42

Ploile şi vijeliile au răvăşit România! După zile întregi de caniculă, în câteva ore, fenomenele meteo extreme au distrus localităţi întregi şi au ucis oameni! În Botoşani şi Mureş, se vorbeşte despre tornade.

„Impactul avut de acest fenomen meteorologic a fost unul extrem, nemaivăzut în România”, a declarat Raed Arafat, luni, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

„Au fost distruși peste 40 de stâlpi de tensiune înaltă și tensiune medie, au fost rupți stâlpi din beton, stâlpi de fier au fost îndoiți(...). Astfel de fenomene apar brusc, pot fi prevăzute foarte greu înainte”, a mai spus Raed Arafat.

„Schimbările climatice vor duce la apariția de fenomene extreme tot mai des(...). Săptămâna viitoare am stabilit o discuție aplicată cu colegii de la ANM, să vedem cam ce prevăd dânșii și să vedem ce măsuri trebuie să luăm”, a adăugat el.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close