Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu Traian Băsescu e ultima redută, ci Emil Boc la Cluj

Crin Antonescu: Nu Traian Băsescu e ultima redută, ci Emil Boc la Cluj

Crin Antonescu: Nu Traian Băsescu e ultima redută, ci Emil Boc la Cluj
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Mai 2012   •   19:42

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că ultima redută a regimului Băsescu nu este actualul preşedinte al României, ci candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, informează Agerpres.

„Trebuie să câştigăm alegerile locale, la Cluj în primul rând, nu doar pentru că este una din inimile profunde ale României, dar pentru că aici se dă bătălia simbolică cu ultima redută a regimului Băsescu. Oricât de mult şi-ar dori Victor Ponta să găsească altă gazdă atunci când vizitează Palatul Cotroceni, eu spun clar: nu Traian Băsescu în Palatul Cotroceni e ultima redută a propriului său regim, ci Emil Boc la Cluj. Doborâţi-o!“, a spus Crin Antonescu la lansarea candidaţilor USL pentru judeţul Cluj.

El a adăugat că USL trebuie să câştige toate alegerile, pentru că de acest lucru depinde destinul României.

„Vom câştiga aceste alegeri locale, vom câştiga şi alegerile parlamentare, avem un guvern care deja cu fiecare zi face ceva din ce am promis toţi şi face ceva bun pentru oamenii pe care trebuie să-i servim, nu pentru partidele noastre şi vom merge înainte cu un proiect cu care nu ne jucăm, pentru că proiectul nu e soarta lui Ponta, a lui Antonescu sau a lui Boc. Nu e soarta lui Băsescu. Nu e soarta PSD, PNL sau PC, proiectul este pur şi simplu destinul în anii următori ai României“, a subliniat preşedintele PNL.

Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL pentru judeţul Cluj.

Marius Nicoară este candidatul USL pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca, iar Horea Uioreanu este candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj.


×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close