Antena 3 CNN Economic Auto Bistriţa-Năsăud. Un poliţist a ucis un om pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Bistriţa-Năsăud. Un poliţist a ucis un om pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Bistriţa-Năsăud. Un poliţist a ucis un om pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Video News
24 Oct 2010   •   13:19
UPDATE. Comisarul de poliţie care a ucis un om pe trecerea de pietoni într un sat din judeţul Bistrita Năsăud a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Un comisar de poliţie a ucis un om, sâmbătă seară, pe trecerea de pietoni într-un sat din judeţul Bistriţa-Năsăud. Poliţistul era beat şi a fugit locul accidentului. Este acum la curtea de apel Cluj, iar procurorii cer emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Accidentul s-a produs, sâmbătă seară, pe un drum din Bistriţa-Năsăud. Martorii spun că maşina comisarului de poliţie circula cu viteză mare în momentul în care l-a lovit pe bărbatul care vroia să traverseze strada.

Imediat după producerea accidentului, poliţistul a fugit, fără să se uite în urmă.

Până la urmă, omul legii s-a predat Poliţiei. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va fi acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii nu au vrut să confirme oficial până la această oră identitatea şoferului.

 



×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close