Antena 3 CNN Economic Auto Patru morţi şi zeci de răniţi, după ce un autobuz cu muncitori s-a răsturnat la Tulcea (VIDEO)

Patru morţi şi zeci de răniţi, după ce un autobuz cu muncitori s-a răsturnat la Tulcea (VIDEO)

Patru morţi şi zeci de răniţi, după ce un autobuz cu muncitori s-a răsturnat la Tulcea (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Sep 2010   •   08:07

Patru persoane au murit şi circa 70 au fost rănite joi dimineaţă, după ce un autobuz s-a răsturnat de pe un dig, la Tulcea. Potrivit ultimelor informaţii, 76 de persoane erau în autobuz. Accidentul s-a produs în zona industriala a orasului. Ancheta privind accidentul a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Autorităţile nu au stabilit cauza exactă a tragediei, însă se pare că ar fi fost provocată de surparea digului. Pompierii ISU au intervenit pentru descarcerarea victimelor.

Directorul Spitalului de Urgenţă din Tulcea, Ion Popescu, cinci dintre răniţii aduşi la spital se aflau în stare foarte gravă. Patru dintre persoanele grav rănite nu au putut fi salvate,a adăugat medicul.

Imagini de la locul accidentului:


Raed Arafat a confirmat faptul că patru persoane au decedat. "Având în vedere numărul de persoane implicate, accidentul este unul dintre cele mai grave", a spus subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii.

Şase dintre persoanele rănite au fost transportate cu elicopterele MAI la spitalele din Capitală şi alte două, în Constanţa.

Drumul pe care a avut loc accidentul nu este semnalizat. Prefectul oraşului Tulcea, Vasile Gudu, a declarat că Primăria nu a acordat autorizaţie pentru circulaţia pe drumul respectiv.

Traficul a fost oprit în zona în care s-a petrecut accidentul.

Persoanele care au surprins tragedia în imagini, pot trimite materialele la adresa de e-mail [email protected] sau le pot încărca pe videonews.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tulcea victime accident rutier
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close