Antena 3 CNN Economic Auto Aşa arată prima maşină zburătoare autonomă din lume

Aşa arată prima maşină zburătoare autonomă din lume

Aşa arată prima maşină zburătoare autonomă din lume
19 Feb 2016   •   11:28

 Aşa arată prima maşină zburătoare autonomă din lume! Vezi cu funcţionează Până în anul 2025, compania Terrafugia garantează că vom asista la crearea primei maşini zburătoare autonome din lume, mai ales pentru că tehnologia este pregătită să ne ofere acest tip de produs.

Noobz.ro prezintă prima maşină zburătoare din lume, care a fost finalizată în 2014 de companie şi care se transformă cu uşurinţă dintr-o maşină normală într-una zburătoare.

Totuşi, aceasta nu este nici pe departe atât de suprinzătoare cum reuşeşte să fie prima maşină zburătoare autonomă din lume, pe care Terrafugia plănuieşte să o lanseze în mai puţin de 10 ani.

Carl Dietrich, co-fondator Terrafugia, a declarat pentru Tech Insider că poţi primi licenţa de manevrare a Transition în doar 20 de ore. Compania, care îşi are sediul în Woburn, MA., nu a specificat preţul exact al Transition, dar îţi poţi rezerva una dacă mergi pe website-ul acestora.

Terrafugia îşi îndreaptă atenţia spre următorul model: TF-X, care va decola, va zbura şi va ateriza autonom. Ironic sau nu, încă vei fi nevoit să conduci aşa cum o faci cu orice altă maşină automată.

Vezi imaginile cu prima maşină zburătoare autonomă din lume şi ce poate să facă aceasta.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close