Antena 3 CNN Economic Companii ANAF a ridicat sechestrul de pe bunurile TVR. Irina Radu: „Datoriile au fost plătite pe 10 martie”

ANAF a ridicat sechestrul de pe bunurile TVR. Irina Radu: „Datoriile au fost plătite pe 10 martie”

Agenţiei Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a decis ridicarea sechestrului de pe bunurile Societăţii Române de Televiziune (SRTv) pentru că nu mai există datorii care să justifice această acţiune, potrivit unor surse consultate de News.ro.

ANAF a ridicat sechestrul de pe bunurile TVR. Irina Radu: „Datoriile au fost plătite pe 10 martie”
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2017   •   17:40

UPDATE: Irina Radu, preşedintele-director general (PDG) al Televiziunii Române, a declarat, vineri, pentru Agenţia de presă News.ro, că datoriile instituţiei la Fisc au fost plătite pe 10 martie şi că sechestrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a fost ridicat de pe toate bunurile TVR.

”TVR nu mai are restanţe către Fisc care să mai justifice sechestrarea bunurilor, acestea au fost plătite”, au precizat sursele respective.

În luna februarie a acestui an, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF a pus sechestru pe bunuri ale televiziunii publice în valoare totală de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperării restanţelor bugetare ale acesteia, potrivit Profit.ro.

Inspectorii Fiscului au pus gaj pe active dintre cele mai diverse ale TVR, de la echipamente de telecomunicaţii în valoare de zeci de milioane de lei la celebrele porţi de acces în incinta instituţiei din strada Ermil Pangrati şi din Calea Dorobanţi, scrie Profit.ro.

Potrivit ultimelor informaţii oficiale disponibile la 30 septembrie 2016, Societatea Română de Televiziune (SRTv) datora în total bugetelor statului peste jumătate de miliard de lei.

×
Subiecte în articol: fisc ANAF
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close