Antena 3 CNN Economic Companii Calitatea nu este o fiţă!

Calitatea nu este o fiţă!

Calitatea nu este o fiţă!
11 Mai 2010   •   08:35
PUBLICITATE // Piaţa românească este invadată de produse din import sub diverse mărci renumite sau mai puţin renumite, unele la preţuri absurde care sfidează orice raport calitate preţ, altele la preţuri mult mai mici, dar care tot nu reflectă adevărata lor valoare. Relativ puţine produse pot fi cumparate la un raport corect calitate/preţ şi pentru şi mai puţine clienţii primesc informaţii cu adevărat pertinente. Foarte mulţi comercianţi nu dispun nici de un personal calificat, dar nici nu manifestă vreo dorinţă de a informa publicul. Din păcate în comerţul românesc încă există meteahna veche: dacă nu-ţi place poţi să te duci la altul (oricum şi acolo vei fi tratat la fel, de ce să ne mai obosim să te informăm sau să te tratăm cu respect). De câte ori aţi pus o întrebare celor care ar trebui să se dea peste cap să va ajute să cumpăraţi de la ei şi vi s-a răspuns în doi peri sau în totală necunoştinţă de cauză. De prea multe ori.
Încercaţi să întrebaţi personalul unor magazine de confecţii ce înseamnă bumbac 2-PLY 120s sau lână Marzotto Super 130s şi s-ar putea să aveţi surprize.

Foarte multe cămăşi sunt scumpe doar prin marca sub care se găsesc, dar calitatea bumbacului sau a lucrăturii lasă de dorit. Ca să apreciezi corect valoarea unei cămăşi trebuie să fii informat şi să fi avut contact cu materiale cu adevărat de calitate. Nume de furnizori de bumbac de înaltă calitate pe plan mondial sunt: Tessitura Monti, Albini/ Thomas Mason sau Alumo. Aceste nume sunt garanţia unor materiale deosebite pentru nişte cămăşi deosebite.
Pe lângă material, foarte importante sunt accesoriile şi atenţia sporită la detalii.

O cămaşă din bumbac 100% 2-PLY (Doppio Ritorto) rezistă mai mult timp, are o strălucire aparte şi este răcoroasă pe timp de vară. A investi o sumă mai mare de bani într-o astfel de cămaşă deosebită mai ales când ştii exact ce cumperi nu este o fiţă, ci o alegere înţeleaptă, de care vă veţi bucura mai mulţi ani. Aceeaşi idee se aplică la costume sau cravate. Un costum Pierre Cardin din 100% lână Vitale Barberis Canonico Super 110's sau o cravată din mătase Jacquard Self-Tipped sunt investiţii foarte inteligente, de care vă veţi bucura mult timp.



Într-o perioadă foarte grea, când tentaţia de a înşela lumea prin produse de proastă calitate este foarte mare, când informaţiile despre produse lipsesc în mod voit, când foarte multe preţuri nu sunt adaptate la puterea de cumpărare a oamenilor, Gentlemen's Corner vă oferă o alternativă.

Descoperiţi Gentlemen's Corner

×
Subiecte în articol: publicitate
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close