Antena 3 CNN Economic Companii (P) Dăruiește sănătate: Plantează un copac fără efort; este cel mai bun dar care îl poți face pentru tine și cei dragi

(P) Dăruiește sănătate: Plantează un copac fără efort; este cel mai bun dar care îl poți face pentru tine și cei dragi

(P) Dăruiește sănătate: Plantează un copac fără efort; este cel mai bun dar care îl poți face pentru tine și cei dragi
22 Dec 2015   •   15:32
Fiecare copac absoarbe dioxid de carbon, praf, diverse noxe. Ce dar mai bun poți să faci decât un dram de sănătate pentru cei dragi? Green Paradise SRL din județul Brașov oferă posibilitatea de a achiziționa un serviciu complet de plantare pomi fructiferi sau ornamentali. Aducem copacul cu noi și realizăm plantarea la tine în gradină sau la persoana căreia vrei să îi faci un cadou.

In plus, serviciul oferit de noi implică și îngrijire anuală, adică tăiere ramuri, tratament antiparaziți și oferirea de îngrășăminte când este cazul .

Firma Green Paradise oferă o reducere suplimentară de 25% pentru contractele semnate în perioada decembrie 2015 - martie 2016. Oferta se referă la zonele Brașov și București.

Pentru a primi o ofertă personalizată pentru dumneavoastră puteți trimite un email la [email protected] și firma vă răspunde în maxim 24 de ore.

Alte detalii despre ofertele noastre puteți afla de pe www.greenparadisebrasov.ro

GREEN  PARADISE SRL  este o firmă care a beneficiat de sprijin în cadrul unui proiect cofinanțat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale” Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale” - Titlul proiectului: “Economia socială e șansa ta” Contract nr. POSDRU/173/6.1/S/147415

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close