Antena 3 CNN Economic Companii SkyPrint şi Mona Lisa. Cum au câştigat cartuşele compatibile bătălia cu originalele

SkyPrint şi Mona Lisa. Cum au câştigat cartuşele compatibile bătălia cu originalele

SkyPrint şi Mona Lisa. Cum au câştigat cartuşele compatibile bătălia cu originalele
Sursa foto: Foto: www.skyprint.ro
23 Noi 2010   •   22:52
PUBLICITATE // Dacă “Mona Lisa” ar fi rezistat istoriei culturale doar în varianta originală, nu ar mai fi cunoscută astăzi decât de un grup restrâns de pasionaţi ai artei. Oricât de multă lume ar vizita anual Luvrul pentru a vedea “originalul” pictat de Leonardo da Vinci, “replica” sa, răspândită în întreaga lume, poate fi studiată cu aceeaşi minuţiozitate de miliarde de persoane. Fără ajutorul ei, succesul lui da Vinci ar fi fost unul marginal. Aşa însă, el cunoaşte de secole celebritatea mondială. Ce legătură are acest lucru cu cartuşele compatibile de imprimantă SkyPrint? Tocmai pentru că este “reproducerea” aceleeaşi poveşti de succes!

SkyPrint, compatibil cu profitul

De multe ori aşadar "replica" are mai mult succes şi este mult mai eficientă decât originalul. Să ne imaginăm acum fotografia Mona Lisei printată la o imprimantă. Dacă ar fi să multiplicăm, cu ajutorul unei singure imprimante, toate reproducerile Mona Lisei din întreaga lume? Ar face faţă imprimanta? Ar putea fi rentabilă afacerea? Cum am putea face acest lucru mai ieftin, într-un cuvânt, profitabil, fără a face rabat de la calitate?

SkyPrint îţi oferă soluţia corectă. Prin folosirea cartuşelor de imprimantă compatibile cu originalul, toate aceste lucruri enumerate mai sus devin posibile.

Cartuşele compatibile: aceeaşi calitate şi garanţie ca originalele, la un preţ mai mic

Povestea imaginară a printării Mona Lisei aduce aşadar în discuţie o problema cartuşelor pentru imprimante. Pentru a printa mult şi la calitate bună, avem obligatoriu nevoie de cartuşe performante. Le putem avea şi la un preţ mai bun?

SkyPrint spune un DA categoric. Cu o condiţie însă. Să folosiţi cartuşe compatibile în loc de cele originale!

Pe o piaţă normală, cartuşele compatibile sunt obligate să respecte aceleaşi criterii de calitate ca şi cele originale. Au aceleaşi certificări internaţionale de calitate, au acelaşi termen de valabilitate, sunt la fel de performante. Primul lor avanaj direct este unul imbatabil: la fel de bune, dar la un preţ mai mic!

Să sintetizăm:

Cartuşele compatibile SkyPrint:

- Aceeaşi calitate ca originalele
- Aceleaşi certificate de calitate ca originalele
- Aceeaşi garanţie ca originalele


Noi credem că pe piaţa compatibilelor din România oferta SkyPrint este cea mai bună. În acest aspect nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt, e de ajuns să verificaţi acest lucru. Oferta noastră completă o găsiţi pe site-ul www.skyprint.ro.

SkyPrint printează lumea ta!

×
Subiecte în articol: Mona Lisa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close