Antena 3 CNN Economic Companii Un cadou mai neconvențional de 8 martie

Un cadou mai neconvențional de 8 martie

 Un cadou mai neconvențional de 8 martie
03 Mar 2011   •   08:15
PUBLICITATE// In fiecare an, îi iau soției mele de 8 martie un buchet mare de flori și ...aici mă blochez de fiecare dată și timp de o săptămână îmi bat capul încercând să-mi amintesc dacă își dorește ceva special, dacă a pomenit în ultimul timp de vreun lucru care-i place și așa mai departe. După ce am dat greș de câteva ori cu un parfum nepotrivit, un robot de bucătărie și o invitație la un restaurant cu specific pescăresc (uitând că ea nu a mai mâncat pește din clasa a 3-a), ziua femeii a devenit pentru mine un coșmar.

Până când, zilele trecute mi-am amintit ceva ce mi-a zis într-o dimineață: “Mai ții minte când ne-am cunoscut și stăteam chiar și câte o zi în pat?” Țin să precizez că eu și soția mea avem 33 respectiv 31 de ani, ne cunoaștem de 5 ani și suntem căsătoriți de 3 ani jumatate.

Această remarcă a ei m-a făcut să realizez ce își dorește de fapt și ce aș putea să îi ofer de 8 martie: o zi întreagă de “ca la început”. Mi-am dat seama însă, că între noi au trecut 5 ani de rutină, familiaritate aproape totală, tabieturi – fără să dispară dragostea, o iubesc pe soția mea la fel de mult - și încercând să recreez o atmosferă ce nu mai există, s-ar putea să ne simțim jenați, să pară fals și să iasă un fiasco total.

Știam care ar fi problema, și trecând peste jenă, o pot și numi: lipsa pasiunii. Da, am de gând să-i gătesc niște feluri de mâncare pe care le iubeste, să cumpăr un vin foarte bun, dar asta nu e totul. Am nevoie de un ajutor în plus, la care, în condiții normale nu am nevoie să apelez, dar vreau să fie între noi chiar “ca la început”. Ca să fie cât mai clar, când vorbesc de “ca la început” , mă refer la performanța în pat.

Am căutat pe net și am găsit pe un site un produs 100% natural, prin urmare nu îmi trebuie reţetă de la medic pentru el, știind că nu aș putea să trec peste jena firească, atunci când l-aș cere în farmacie. Am verificat cu atenție compoziția și într-adevăr nu conține nici un aditiv artificial, ca alte produse de acest gen. Mi-a mai plăcut ce promite acest produs: frecvență mai mare și durată mai lungă: fix ce îmi trebuie pentru o zi petrecută în pat, nu?

Așa că mi l-am comandat, a ajuns zilele trecute și, precaut cum sunt, am vrut să-l testez înainte de 8 martie. Nu pot spune decât...DA, face tot ce spune!

Știu că e un cadou neconvențional pentru 8 martie și că mulți o să vă dați ochii peste cap și o să faceți pe pudicii, dar eu cred că pentru soția mea va fi cadoul perfect. Și doar asta contează.

 

 

×
Parteneri
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti
x close