Antena 3 CNN Externe Au montat o cameră de luat vederi într-un AZIL de bătrâni. Au încremenit când au văzut ce se petrece acolo

Au montat o cameră de luat vederi într-un AZIL de bătrâni. Au încremenit când au văzut ce se petrece acolo

Au montat o cameră de luat vederi într-un AZIL de bătrâni. Au încremenit când au văzut ce se petrece acolo
de O.P.    |    16 Feb 2015   •   09:54

Eryetha Mayberry suferea de demenţă şi pentru că starea ei se înrăutăţea de la o zi la alta, fiicele sale au decis să o ducă într-un azi pentru bătrâni, unde să fie supravegheată de personal autorizat 24/7.

Însă, atunci când se duceau în vizită la mama lor, la Centrul de Reabilitare din Oklahoma, fiicele Doris, Earleane şi Sandra observau că se întâmplă lucruri ciudate: "Am văzut iniţial că dispar lucruri din camera mamei mele. Atunci ne-am decis să instalăm o cameră de luat vederi", spune Doris.



La următoarea vizită au luat cu ele la întoarcere şi CD-urile cu înregistrările. Nu mică le-a fost mirarea să vadă ce "tratament" special primeşte mama lor. Femeia era maltratată şi batjocorită de îngrijitoarele care trebuiau să îi ofere sprijinul emoţional şi fizic de care avea nevoie.

Pe imagini se poate vedea cum una din asistente bagă o mănuşă de latex în gura bătrânei, apoi o loveşte de mai multe ori peste cap.

După vizionarea acestor imagini, fiicele Eryethei au dat în judecată azilul de bătrâni, primind daune în valoare de 1,2 milioane de dolari.

Din păcate, mama lor a murit la doar trei luni după ce au fost surprinse imaginile.





×
Subiecte în articol: azil de batrani
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close