Antena 3 CNN Externe Au pus un monitor în camera fiicei lor şi s-au îngrozit când au auzit ce sunete ieşeau din aparat

Au pus un monitor în camera fiicei lor şi s-au îngrozit când au auzit ce sunete ieşeau din aparat

Au pus un monitor în camera fiicei lor şi s-au îngrozit când au auzit ce sunete ieşeau din aparat
Sursa foto: Foto: pickmeupmagazine.co.uk
de S.T.    |    15 Aug 2013   •   19:00

Doi părinţi din Texas au trăit clipe de groază când au descoperit că din monitorul pe care îl montaseră în camera copilului lor se auzea o voce de bărbat. Acesta înjura, în timp ce bebeluşul dormea, scrie Daily Mail.

Cuplul a montat respectivul monitor în camera fiicei lor, ca o măsură de siguranţă.

În ziua în care au auzit zgomote ciudate venind din camera micuţei, pe monitorul lor nu au observat nimic suspect. Când au intrat în camera copilei au fost şocaţi să descopere că vocea unui bărbat se auzea din monitor.

Spunea cuvinte injurioase la adresa familiei, iar părinţii copilei s-au îngrozit. Tatăl a scos aparatul din priză şi a încercat apoi să descopere sursa vocii.

Cel mai probabil, un hacker a reuşit să sparga parola router-ului pe care îl folosea pentru a se conecta la internet şi a accesat monitorul din camera copilului. Astfel, intrusul a urmărit tot ce se întâmpla în încăpere şi, de asemenea, a putut vorbi prin intermediul aparatului.

Părinţii nu îşi pot explica întâmplarea, mai ales că router-ul era protejat prin intermediul unei parole, iar setările de securitate erau activate.

×
Subiecte în articol: cuplu Texas voce
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close